https://aaalandje.nl

In aflevering twee komt allereerst het Haagse hof aan het woord, bijzondere fragmenten uit het spoedappel tekenen hoe bizar de dag was, dat de avondklok ineens verboden werd en toen toch weer niet. Nu die toch nog even blijft, kan Anja in Groningen genieten van een nieuwe, bijzondere ochtendspits. Die begint al om half vijf ‘s nachts. De Algemene Onderwijsbond ging nat door op verzoek van enkelen uit de achterban een verkiezingsdebat te cancelen, omdat Harm Beertema van de PVV mee zou doen. Raar, hij is een goed Kamerlid, leert een snelle kredietbeoordeling van AAA-landje: zelfs Roy kreeg altijd keurig antwoord op vragen. Is niet stiekem zijn vakmanschap de reden dat Beertema niet mocht komen? Al even bekoeld: het kort schaatsintermezzo,waarin de kloof tussen stad en platteland nu eens aan het licht komt dankzij ‘zingend ijs’. Eensgezind maakt wel het Catshuisberaad: het is steeds meer een raadsel wie wie nu aansteekt: het Outbreak Management Team of het kabinet. Anja maakt zich daarover steeds meer zorgen.

special thanks to the following artists that shared tunes under licence ccnc

abel kjartan (jingle)

lena orsova (tune with the best govt in de world)

joshua empyre – opening tune

wegens journalistiek-inhoudelijk belang voor onze uitzending knipten we ook snippertjes van deze hits:

arm Den Haag – Anneke Greenlow

Ruud Bos – Zeg 'ns AAA tune

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie