https://aaalandje.nl

Vrijdagmiddag zeg je sorry in de Eerste Kamer, ministers horen hun wetten in de senaat op dinsdag voor te leggen. Hoefde je Ferd niet te vertellen, die had al eerder met dit bijltje gehakt. De ‘chambre de reflection’, noemen senatoren hun huis graag: toegerust op het technisch beoordelen van wette die de Tweede Kamer heeft goedgekeurd. Maar van reflectie was op vrijdagmiddag 20 februari weinig sprake. Samen maakten de senatoren er een sprint van. Intussen veranderde President van het gerechtshof Marie-Anne Tan-de Sonnaville van een cheetah in een schildpad, tijdens de behandeling van het nog wel als ‘turbospoed’ ingestelde hoger beroep van het kabinet. Het is wereldnieuws:, merkt Roy: ‘Mijn Russische schoonvader prijst ons voor het ‘harmoniseren’ van de regels met die van ons. BBC-correspondent Ann Holligan bevroeg over zoveel cynisme onlangs Rutte, en werd met alle égards uitgekafferd. 

special thanks to the following artists that shared tunes under licence ccnc

abel kjartan (jingle)

lena orsova (tune with the best govt in de world)

joshua empyre – opening tune

wegens journalistiek-inhoudelijk belang voor onze uitzending knipten we ook snippertjes van deze hits:

arm Den Haag – Anneke Greenlow

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie