https://aaalandje.nl

Nederland is een triple A land. Toch? In deze podcast stellen journalisten Jan-Willem Navis en Anja Otto en ondernemer/thuisonderwijzer Roy van Veen de vragen waar steeds meer mensen geen antwoord op kunnen vinden. De meester heeft niet altijd gelijk, ook de reporters weten dat ze niet alles weten. Nee: wij luisteren. En kijken. Ook naar jou! tip bijvoorbeeld @jwnavis, @aotto  of @royalty

Je bent niet de enige met vragen die niemand lijkt te stellen. En ja, je mag kritiek hebben en tegelijk krediet geven aan de overheid. Maar soms denken we: is Nederland nog een AAA-landje? Reporters JW Navis en Anja Otto gaan daar wekelijks over in gesprek met Roy van Veen, oud-internetondernemer en nu voorvechter van beter onderwijs. Hij legt uit hoe hij wordt tegengewerkt nu hij zijn dochter thuisonderwijs wil geven, nadat hij op 15 scholen niet vond wat hij zocht. ‘Het leven is meer dan een hokje in een Excelsheet, dat is op scholen tegenwoordig te snel vergeten’.

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie