https://aaalandje.nl
hardhandig politieoptreden demonstraties

Hardhandig politieoptreden bij demonstraties is iets dat sinds de pandemie vaker voorkomt dan eerder. Dat komt niet uit de lucht vallen, daarover maakten we in maart 2021 deze podcast.

Shownotes: De uitslag van de verkiezing is lang niet zo boeiend als het proces van de stembusgang. Tenminste drie keer in de laatste week voor TK2021 is  buitenlandse beïnvloeding aantoonbaar. Wybren van Haga werd slachtoffer. Zou hij anders groter zijn geworden dan Thierry Baudet? Jan-Willem onderzoekt de processen-verbaal van briefstembureaus.

 En Sara Martins, de Florence Nightingale van het Malieveld; De video van Sara https://www.facebook.com/danielle.verschuuren.5/videos/10219125156095343 [AAA-landje: een betrouwbare overheid heeft niet alleen krediet, maar ook waardigheid] bronnen: d66 Youtube; Blckbx, FutureNL, verkiezingsuitslagen

special thanks to the following artists that shared tunes under licence ccnc abel kjartan (jingle) lena orsova (tune with the best govt in de world) joshua empyre – opening tune Om louter journalistieke redenen op grond van art 15 van de Auteurswet zijn fragmenten gebruikt van Zeg ns aaa – royal city singers en Groot Hart – De Dijk (Dijkers en Strijkers live album)

Hardhandig politieoptreden demonstraties. Ook daarover bericht AAAlandje.

update 17 okt: In Rotterdam vond deze middag het Woonprotest plaats. Zo’n 7000 demonstranten deden mee aan manifestatie in het Afrikaanderpark. Ze liepen daarna gezamenlijk in een protestmars naar de Markthal. Bij de Erasmusbrug liep het kort uit de hand en werd een groep van 50 demonstranten met de tram afgevoerd door de politie. Acht mensen zijn gearresteerd. De demonstranten voerden actie tegen de stijgende huizenprijzen en groeiende wachtlijsten voor sociale huurwoningen.

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie