https://aaalandje.nl

Zo klinkt onderzoeksjournalistiek in bedrijf: AAAlandje gaat verder waar Druktemaker Pieter Derks stopte in zijn radiocolumn over sneltesten: we volgen het geldspoor van de verplichte swabs voor de komende pilots met Fieldlabs. Waarom rinkelt de coronakassa van de testsamenleving steeds bij één bedrijf, Lead Healthcare? Roy, Anja en JW vinden al snel opvallende lijntjes naar de eigenaar, David van Hartskamp. En een zwikkie oude bekenden…

 advies, feedback en tips: leukerkunnenwijhetmaken@gmail.com

special thanks to the following artists that shared tunes under licence ccnc

abel kjartan (jingle)

UUfiDPGCRtnmrkIZQQw3-
lena orsova (tune with the best govt in de world)

onder journalistieke verwijzing naar de auteurswet (art 15): La Haye van Tess/schaapjes

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie