https://aaalandje.nl

De volle ziekenhuizen zijn te danken aan de versoepelingen een week voor de verkiezingen. Waarschuwden ze meteen al voor, blijkt uit documenten van het Catshuisberaad die JW heeft gelezen. Hoofdthema: vervolg op ons 925mio Fieldlab, na afl 10 kwam er zowaar transparantie. Hugo sprak het al af met generaal Middendorp: zonder een sneltest die zegt ‘nee’, mag je zelfs niet naar een café. Staat zwart op wit, net als de cijfers over de verspilling van zorggeld aan de grens met Duitsland. Want die is allesbehalve zuinig. 

Est. since avondklok: de politieke pandemie podcast die medicijnen noch belangen verkoopt. Vanuit Den Haag (JW) Groningen (Anja) en Zwollywood aan de IJssel: Dit  is Coronica!

Thanks to: the usua composers (ccnc, see prev episode); TelegraafTV (McSanie). Obv art 15 Auteurswet: leader Veronica, en een sample van Kane’s Want you to know.

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie