https://aaalandje.nl

De dertiende mag best een beetje eng zijn, en om het niet erger te maken waarschuwt Duitsland ons nu al aan het begin. Anja: Eindelijk horen we van kunstenaars, hoe somber ook (dystopisch, volgens JW) . Roy leert het ambacht van de terrasregels die tussen 12.00 en 18.00 gaan gelden. En hoeveel dat waard is. In Rekenen Met Hugo neemt de premier het op tegen de MinVWS. Wat er toen gebeurde, zal je verbazen.

Pandem-i-podcast-Olandese over maatschappij en politiek. Met in de verwijzingen naar de culturele manifestaties in deze aflevering in het kader van kunstzinnige en culturele -educatie, -journalistiek/meningsvormende alsmede -satirische verwijzing naar artikel 15 Auteurswet fragmenten van 
Treehouse of Horror – de jaarlijkse Halloween viering van The Simpsons
Kane – I want you to know

fragmenten Jens Spahn persco; Kamerdebat 21 april; Karoline Teska bij YT #allesdichtmachen; amateurbeelden Kreuzberg 24 april;

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie