https://aaalandje.nl

Het kabinet luistert naar het volk: 1,3 miloen mensen zouden willen 538-feesten in een Fieldlab in Breda. Maar na 150.000 tegenhandtekeningen was het voor Hugo en Mark wel klaar. Doen we de terrassen en winkels open! Maar pas op, daar komt een machtsgreep aangeslopen.

Terwijl de opname van aflevering 12 nog liep, kwam een voorspelling uit: de heropening van de terrassen was niet alleen om de aandacht van boosheid over Fiellab 538 naast een vol ziekenhuis te verstommen, maar ook om de wet testbewijzen door het parlement te jassen, net zoals bij de avondklok lekker snel. Daar stak de Tweede Kamer een stokje voor. Althans: nu wordt de wet behandeld op een dag dat daar weinig neuzen naar zullen staan. Maar dat moet wel, want het is in feite de bouw van een grote medische database. En wie daar niet in staat, mag straks misschien per pennestreek van een minister niet meer op vakantie.

De NVWA moet gaan zorgen dat we veilig weer naar de horeca kunnen, lukt dat ook? Gevaar ligt vooral op de wc op de loer, zegt opleider IJsbrand Velzeboer van de controleurs.

Verder: ook K3 sluit zich aan bij AAAlandje's politiek op muziek; maar dit lijkt meer dan een gebbetje. En wat merken zakelijke klanten van de witwascontroles van ABN Amro (ondanks de megaboete?)

Met onder art 15 auteurswet dankbaar en liefdevol gebruik gemaakt van fragmenten van K3 (10k kabinetsplannen) en Kane (Want you to know)
Lena Orsa – zanzibar ccnc

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie