https://aaalandje.nl
In de contracten met de stichting van commandant der keelklachten Tom Middendorp staat het al zwart op wit voor de Tweede Kamer aan zet is: Nederland wordt een testmaatschappij met vaccinatiepaspoort. Prik up your Freedom Pass!
fieldlab vno ncw middendorp testmaatschappij

De volle ziekenhuizen zijn te danken aan de versoepelingen een week voor de verkiezingen. Waarschuwden ze meteen al voor, blijkt uit documenten van het Catshuisberaad die JW heeft gelezen. Hoofdthema: vervolg op ons 925mio Fieldlab, na afl 10 kwam er zowaar transparantie. Hugo sprak het al af met generaal Middendorp: zonder een sneltest die zegt ‘nee’, mag je zelfs niet naar een café. Staat zwart op wit, net als de cijfers over de verspilling van zorggeld aan de grens met Duitsland. Want die is allesbehalve zuinig. 

Est. since avondklok: de politieke pandemie podcast die medicijnen noch belangen verkoopt. Vanuit Den Haag (JW) Groningen (Anja) en Zwollywood aan de IJssel: Dit  is Coronica!


0:00 De generaal en de ov-chipkaart 5:34 Wybren van Haga: Angstporno werkt niet meer 7:31 Waarom de ziekenhuizen zo vol liggen: verkiezingen! 13:24 Groepsimmuniteit en fieldlabs testen 14:12 Dit staat in de contracten van 925 miljoen van VWS en Stichting Open Nederland 18:43 De Duitse grens: 3 op 1000 test positief 20:32 Weer grote haast om rechten af te pakken. Ging vorige keer zo met Grapperhaus: 24:05 Tussendoortje: Sanies corona uitje: 173x naar de McDrive 31:54 Postbedrijven weigeren pakketjes naar UK wegens Brexit 38:19 SON, Lead Healthcare en ict bij rijksoverheid: au 46:02 Catshuisberaad van binnenuit: OM dreigend over afschaffen avondklok 57:11 Rubriek Hugo Doet Dingen 1 59:40 Rioolwater: ‘minutieus nauwkeurig in traceren virus’ 1:03:39 Eenmaal afgeschaft keert avondklok nooit meer terug: sluipende tieners in de tuin


Thanks to: the usua composers (ccnc, see prev episode); TelegraafTV (McSanie). Obv art 15 Auteurswet: leader Veronica, en een sample van Kane’s Want you to know.

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie