https://aaalandje.nl
Nederland triple A Rutte cadeautje

Op de dag dat de Algemene Rekenkamer vertelde hoe ze de jaarrekening van de minister van VWS afkeurde, werd Nederland bevangen door de #salsapandemie van Alexander Klöpping ft. Marc van Ranst. O en het RIVM draait: aerosolen tóch wel ziekmakend, 

 

Van D66 krijg je gratis pcr-test voor de vakantie. De coronachecker app van de Britse NHS is klaar om je huidskleur en strafblad op te slaan. En je hebt het allemaal al gemist,  want om 06.00 in de ochtend zat je al op het terras. Toch? Anja wel. De barman van café Merleyn in Groningen heeft voor elke stamgast berekend hoeveel bier ze moeten drinken om de omzet als vanouds te kijgen.

Wag the dog, take out the trash day, stuk rood vlees,  bury the news: dit is Radio Coronica met  in aflevering 17 onder meer: Kijk eens in de spiegel van de spindoctors podcast

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie