https://aaalandje.nl
AAAlandje pour l'art: in een speciale live-uitzending vanaf de Zwarte Cross moet de formatie op gang worden getrokken.

Aflevering 19.

NPO1 11.55 Boetenhof – Burgers en Binnenhofbewoners proberen de formatie vlot trekken op een schans in een voor het kabinet onbekende omgeving. Je hoeft niet te kijken, het hoeft allemaal niet. Je kan ook naar Omtzigt luisteren, dat mag natuurlijk ook.

Je hoeft cultuur niet te zien als discodip.

Dat hoeft niet.

directeur Frans Halsmuseum in Buitenhof (23 mei)

Liedjesfestival rond thema’s als bier, sex en sensibiliseren, van en voor de beste NPO van de hele wereld. Met de beste muziekrechten die we hier lenen (als ze daar niet te verhalen zijn heeft Hugo de bon, Mona regelt BZN)

Je hoeft niet naar het theater. Het hoeft niet Je kan ook naar Pieter. Of naar tante Rikie, dat kan natuurlijk ook. Maar wij hebben nul begrip voor wie kunst ziet als discodip.

Bier, Brainsex en BZN

Welke voederbietel sensibiliseert het zangzaad van Ank ‘afluistervink’ Bijleveld? Bij de achteruitrace zal ze wel móeten omkijken

Vanaf de Zwarte Cross een aflevering van Buitenhof over het op gang brengen van de formatie.

Van en voor ons allemaal: kunst. Sex for the brain, een formatie in een emmer palingpop. Nederland kan het weer: trollen rocken. Die NPO-mentaliteit, over grenzen heenkijken. Dynamiek!

AAA Awardwinnaar

Coronica’s Rocking the trolls luister-aftermovie van het songfestival.

Van de noabers van de grootste familie van Nederland en met en voor de contentmakers van de eerste de beste AAA-rated NPO van de hele wereld. 

Ode aan en met content van en voor de NPO. D'r bunt noaberige rechten op de muziek van toepassing. Hugo heeft de bon, Mona kan BZN doen.

Aaalandje.nl – paling in een emmer pandemie

(alles mitsgader art15 auteurswet)

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie