https://aaalandje.nl
Alsof niemand zat op te letten, werd dinsdag in de Tweede Kamer het Europees vaccinatiepaspoort aangenomen. Dat gebeurde met een wettenspaghetti.

Als een wildvreemde van je wil weten wanneer je voor het laatst de pil hebt geslikt, dan bel je de politie.Maar als die komt, moet je wel eerst vertellen wanneer je voor het laatst bent geprikt. Hoe wappie is dat?

Als we met z’n allen willen dat terrassen open gaan, dan gebeurt dat. Laten we zo ook zorgen dat Hugo eerst de zorg gaat reorganiseren, en Ferd z’n blikken huwelijk haalt voor er een database wordt aangelegd voor iets wat je huisarts al lang in je dossier heeft aangetekend

Een database stopt geen virussen. Een database trekt virussen aan. En zonder pfizerpaspoort kan je best veilig reizen: met een warmtemeter en ’n test gaat het net zo goed, en veel efficiënter.Toen jij binnenzat in de avondklok, heeft het Rijk een miljard mondkapjes ingevlogen, die nu stofhappen.

Zoals vooraf was gewaarschuwd.Hugo heeft helemaal geen plek meer voor onze astrazeneca memorabilia. Help jij hem herinneren als jij nog geen uitnodiging hebt gehad?Voor de overheid een virus onder controle heeft, is de database al lang verkocht. Corona kunnen we dus beter zelf onder controle krijgen.

De Tweede Kamer heeft het dossier al helemaal uit handen gegeven, zo lijkt het, hier de stemmingsuitslagen en de wetstechnische details. D66 heeft het 1,1 miljard project dat niet is aanbesteed aan VNONCW generaal Middendorp per amendement al gelijkgesteld aan een vaccinatiepaspoort. Van de EU.

In Frankrijk stemde het parlement deze week met een nipte meerderheid tegen het prikpaspoort, zo laat een aaa-tipgever weten.

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie