Na een paar dagen vol gespeculeer over de breakup tussen Bill en Melinda Gates komt persbureau Dow Jones nu met nieuws uit de boezem van de top van Microsoft: Bill zou een affaire hebben gehad met een vrouw die bij de softwaregigant werkt.

Het bericht zoals het in de terminal van het financieel persburau verscheen. bron

De New York Times weet nu te melden dat Gates ‘al jaren een dubieuze reputatie had’ als het op buitechtelijke amourettes aankwam. De krant sprak met mensen in de omgeving van Belinda en de man die dankzij het succes van besturingsssysteem Windows de rijkste man van de wereld werd.

De affaire zou ‘m niet slecht uit hoeven komen: het overspel is aanmerkelijk minder omstreden dan zijn relatie met miljardair Jeffrey Epstein.

Gates speelt momenteel via de door hem gestichte Global Alliance Vaccine Initiative een sleutelrol in de verdeling van coronavaccins over de wereld. Hij dokterde het plan uit om westerse landen de vaccins voor derdewereldlanden te laten betalen. In ruil hiervoor kregen ze een plekje vooraan in de rij bij het verspreiden van de inentingen af fabriek.

Hiermee betalen de belastingbetalers in rijke landen de bescherming van het patentrecht van de farmaceuten, zeggen critici. In aflevering 6 van onze podcast gingen we op die strijd rond octrooien al uitgebreid in.

Gates is voer voor veel complotdenkers. Vanwege Epstein maar ook als de man die de wereld zou willen inenten met microchips via het coronavaccin. Daarvoor ontbreekt elk bewijs. Wel belegt de Bill & Melinda Gates Foundation in vaccinproducenten. Roy ontdekte veel overeenkomsten met een eerder verkoopsucces van Microsoft. Dat maakte hij van dichtbij mee: de millenniumbug.

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie Reactie annuleren

Mobiele versie afsluiten