https://aaalandje.nl

De uitslag van de verkiezing is lang niet zo boeiend als het proces van de stembusgang. Tenminste drie keer in de laatste week voor TK2021 is buitenlandse beïnvloeding aantoonbaar. Wybren van Haga werd slachtoffer. Zou hij anders groter zijn geworden dan Thierry Baudet?

Jan-Willem onderzoekt de processen-verbaal van briefstembureaus. Bij het openen van de briefstemmen werd hij aan de deur geweigerd, en dat was niet de eerste wetsovertreding in Den Haag bij de coronaverkiezingen. Maar als je geen verkiezingen kan organiseren, kan je dan wel een land regeren?

En Sara Martins, de Florence Nightingale van het Malieveld. De video van Sara werd al meteen een issue voor de politie, want ze stonden er op het Museumplein, zusters en artsen.

Want de zondag voor de verkiezingen maaide de politie als een gek in op demonstranten. Zelfs Amnesty International spreekt er schande van.

0:00 Malieveld: wat gebeurde er 29:10 Onderdrukt op Twitter 34:17 Slordige verkiezingen galore 48:46 Kan je verkiezingswinst kopen? 52:17 Nepnieuws herkennen met KeesVee 54:36 Koninklijke D66 lespakketten 1:00:38 Wieberen van YouTube 1:11:42 Nachtegaal op het Malieveld

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie