https://aaalandje.nl
Het bedrog van de beddenman komt uit: Ernst Kuipers wordt na een optreden bij Beau overladen met kritiek. Want hij was het toch die de avondklok aan het parlement verkocht? Ja.
fieldlab barcelona: de lessen van johan en jordy cruijff over corona.

Zelfs het RIVM trapt erin, althans zo blijkt uit een nieuwsverhaal. Luister:

Artiesten moesten gratis optreden op Fieldlabs, want al het geld moest volgens de opmakers ervan in het onderzoek, dat al bij ontwerp faalde. In Barcelona is iemand die dat beter kan. Na een feestje bij Jordy verlossend nieuws?

+++ Alleen in Barcelona is nog iemand die het begrijpt. En bij Jordy was een feestje dat wel volgens de regels van het spel in naam van de wetenschap werd onderzocht. Sluit even de ogen bij aflevering 14 van AAAlandje: je gaat het pas zien als je het door hebt.

+++Vraag voor ons allemaal: hoe maken we van koffiedrinken op het Museumplein weer theeleuten met Job Cohen? We willen dit samen uitzoeken. De hypnotiseurs die wel raad weten: https://www.transitieweb.nl/mind-control-2/zo-doorbreek-je-de-corona-massahypnose-acht-tips-van-ervaren-hypnotherapeuten/

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie