https://aaalandje.nl

NPO1 11.55 Boetenhof – Burgers, BZN en Binnenhofbewoners proberen de formatie vlot trekken in een voor het kabinet onbekende omgeving. Het hoeft allemaal niet. Ank mag ook naar Omtzigt, dat kan natuurlijk ook. Of een dvd opzetten.

Kunst is geen discodip, citeert AAAlandje.nl de directeur van het Frans Halsmuseum. Dit palingpodfestival eert de NPO-mentaliteit ode to my grootste family
  – 

Onderweg naar Omtzigt moet Ank Bijleveld leren sensibiliseren, ook zijn er na Eurovisie bier, brainsex en karbonades voor  de beste NPO van de hele wereld. Met de beste muziekrechten ook! (die we hier lenen; deze podcast bestaat uit goedgekeurde cross-culturele beschermingsmiddelen, deze zijn voor algemeen gebruik, o en de pakbon heeft Hugo heeft pakbon en BZN regelt Mona)

Jovink en de Voederbietels – Brommers kiek'n
Buitenhof: promo, leader, uitzending 23 mei 2021
BZN – Rockin the trolls

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie