https://aaalandje.nl
aaalandje op rolletjes
De liefde voor de testmaatschappij gaat door de maag. Dat blijkt uit het strijkstokjes tienermenu van het Vechtdalcollege in Hardenberg.

Wie meedoet aan de vrijwillige thuistesten, kan rekenen op coronakipcorn en een panini pandemie, staat in een brief waarmee een een watertandende ouder/verzorger vandaag trakteert.

‘Alleen samen kunnen we de weg versnellen’, staat het begeleidend schrijven. Maar alle gesmolten kaas -ook de test-tosti wordt WEF-special- is volgens een anonieme fieldlabmedewerker op het sportveld geen uitweg uit de pandemie, maar de opmaat naar een epidemie. Van obesitas.’

In verschillende plaatsen in de bible belt noemen critici dit kantinebeleid ongezond. Daar bovenop rijzen vragen over of de overdaad aan smeltkazen: heeft dat iets te maken heeft met de Zwitserse wortels van het World Economic Forum en Klaus Schwab, de man van de ‘Great reset’? Wilfred en Forum hebben nog niet gereageerd.

AAAlandje heeft voor scholen die een meer Moderna invulling van de mestsamenleving nastreven een aantal gratis adviezen.

Noem het uitgifteloket van de kantine een ‘window of opportunity

Maximeer het aantal prijzen. Op=op. Schaarste is een groot goed: honger maakt rauwe bonen zoet.

IJsjes uitdelen (Sputnik) lijkt een retteketet tweestoks raketje naar fruitige faam. Maar de testsamenleving is geen discodip op een ijsje, zoals het kabinet er van maakte. De coronakipcorn hoort bij de schijf van vijf. In het oude en het nieuwe normaal.

Geef een reactie