hypno hugo zwollywood

Hypnotiseren kan je leren, vertelt Rasti Rostelli in deze podcast. Maar we leren nog het meeste gelijkenis herkennen met mantra’s uit de Tweede Kamer als we gewoon op YouTube eens wat video’s opzoeken over neurolinguïstisch programmeren.

In deze post krijg je een kijkje in de kraamkamer van aflevering 16

Instructievideo’s vormden de basis voor de intro van aflevering 16. Let op de manier waarop de zinnen worden gevormd, het tempo van uitspreken, de kadans, het sturende woordgebruik. Er zijn psychologen die de reactie op de pandemie duiden vanuit leerstukken over massapsychose, zoals een Vlaamse hoogleraar onlangs deed. Luister de podcast of probeer hieronder zelf de vergelijking te maken. Dat kan natuurlijk ook. Je hoeft niet de podcast te luisteren. Het hoeft niet. H

Vergelijk hieronder zelf de NLP video’s met hypnotiserend taalgebruik met een aantal typerende uitspraken en spreektechnieken in de Tweede Kamer. Natuurlijk van de meester zelf!

‘Hoe permanent is de tijdelijke testsamenleving

verslaggever

Hypnotiseren met Hugo

De verhalen die op televisie meteen worden omgebogen in prikpromotie, zijn die gebaseerd op hypnosetechnieken? AAA-landje test het uit, en rolt weer een hoop onmogelijke data op uit de cijfers van Hugo de Jonge en Rutte. Hoe kan het dat de Kamer ze hun zin geeft. Jan-Willem, Roy en Anja gaan door de geluiden van het Binnenhof over de wet testbewijzen voor de toegangsmaatschappij, en hoe alles in de persconferentie een paar uur later weer anders is. Het EU vaccinatiebewijs voor op reis komt er. Wijs op reis. Wijs op reis. Wijs op reis.

Tot slot muziek, voor 40 miljoen mensen, maar niet op 3FM. Roy vertelt. Hier de clip van Leon Moorman https://www.youtube.com/watch?v=ETo6skx4KC – Auteursrechten CCNC Joshua (see previous) Tweede Kamer, Telegraaf, Hypnosetrainingsreclamevideo’s, Rijksoverheid (persconferentie) Leon Moorman has given written permit to royalty-free have this song played in the podcast.

hypnotiseren met hugo je hoeft niet te luisteren dvd
Je hoeft niet te luisteren. Het hoeft niet. Je kan ook thuisblijven en niets doen of een dvd opzetten. Hypnotiseren?

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie Reactie annuleren

Mobiele versie afsluiten