https://aaalandje.nl

20 – The Great Reset wacht op niemand: ici Radio Tour van Angst (met de enige superstagair radio die nog nooit het origineel hoorde)

Mis geen ontsnapping in La Grande Rémarrage Рmet gepaste beginnerstrots presenteert Roy van Veen voor het eerst een satirisch spotprogramma met een politiek tintje! Want de formatie mag ver weg lijken, is Davos dat ook? Hoe staat het ervoor met de Great Reset? Met dank aan alle kanjers bij NOS Langs de Lijn gaan we in het spoor van de Haagse matadoren op weg voor de loodzware etappe Den Haag РAmsterdam РLeusden РWapse РZwolle. Met in de eerste kilometers al een bijzondere ontsnapping van Liane den Haan (maar dat komt omdat Hugo de Jonge plots stilhoudt). 

Opname van de uitzending was 4 juni (voor het Sywert interview in Buitenhof).

fragmenten: NOS Radio Tour de France, Tourartiest Ellen ten Damme, jingle 'vrije woord' uit de Jensen Show.

Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie