https://aaalandje.nl

Een speciale versie van de Nachtwacht werd deze week onthuld in Rotterdam, en je hoeft geen kunsthistoricus te zijn om de symboliek daarvan in te zien: wat zouden we zeggen als Javier Peña een portret van Pablo Escobar had aangeboden in z'n cel, omdat hij zo goed was voor z'n carriere? De 2020 Nachtwacht laat maar weer zien: cocaïne is is niet de enige gevaarlijke verslaving aan het Binnenhof. Verder: vinden we Anja nog terug in de Tour van Angst en welke muziek ontbreekt op nu al dé Spotify playlist van het jaar?

onder art 15 auteurswet korte fragmenten van Thank You (Alanis Morisette) en Sugar Man van Sixto Rodrigues. 

Opening: Minister Grapperhaus die voor Humberto een liedje zingt. Geen grap, geen deelfake. 

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie