https://aaalandje.nl
MilliSywert fieldlab
Wenkbrauwen fronsen en mondhoeken krullen nu een dvd is uitgelekt over spinning mediatraining in de zaak Sywert van Lienden. 
Het lijkt op de hieronder geripte dvd om spinning lessen rondom Van Lienden te gaan. Maar dat hoeft niet, de bron heeft onderdelen weggelakt. Je hoeft dus niet op les. Het hoeft allemaal niet. Dit is een gratis lespakket over het belang van taal bij het onderzoeken van de constructie van nepnieuws. 

Nadat Follow the Money achterhaalde hoe hij 9 mln euro in een afgeschermde rechtspersoon genaamd Duyfken stak, ontstond thermiek. Een bekende adelaar met ervaring in de Pyreneeën zou zijn ingevlogen om te helpen bij implementatie van een nieuwe bestuurscultuur. ‘Laten we zeggen: Nederland kan het weer. Dynamiek’, aldus een Haagse ingewijde.

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie