https://aaalandje.nl

Vaccins naar Afrika, vakantie (en pubers) in eigen land (AAA23)

Waarom wil het kabinet per se dat iedereen op vakantie gaat? Om ons dit najaar geprikt en wel weer op te sluiten? AAAlandje weet wat beters:

Schotland heeft er een dikke delta corona piek bij na een EK-wedstrijdje. Waarom wil het kabinet per se dat iedereen op vakantie gaat? Om ons dit najaar geprikt en wel weer op te sluiten? Daarover gaat de nieuwe podcast aflevering.

De onderwerpen: Het 1,1 miljard kostende #testenvoortoegang verliep meteen in het eerste clubweekend ‘niet vlekkeloos (lees: ruk-buffel). Ondernemers zitten in gewetensnood: velen willen niet meewerken aan de QR-code hysterie van commandant der Keelklachten Tom Middendorp en Hugo de Jonge. Want met gezondheidsredenen heeft het niets te maken (op Schiphol -100 procent in overheidshanden- mag je gewoon doorlopen).

Het is verkapte vaccinatieplicht op straffe van duurbetaalde neusverkrachting. Maar wat kunnen wij doen?

foodtruckondernemer

De Tour van Angst kent haar eerste dopingtest: is er middelengebruik in het spel bij Hugo? En naar aanleiding van het advies van de Gezondheidsraad over puberprikken rijst de statistiek: is het middel niet erger dan de kwaal? AAAlandje adviseert een vakantielockdown.

Want: waarom wil het kabinet per se dat iedereen op vakantie gaat? Om ons dit najaar geprikt en wel weer op te sluiten in een nieuwe lockdown?

Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie