https://aaalandje.nl

Waarom wil het kabinet per se dat iedereen op vakantie gaat? Om ons dit najaar geprikt en wel weer op te sluiten? AAAlandje weet wat beters:

Schotland heeft er een dikke delta corona piek bij na een EK-wedstrijdje. Waarom wil het kabinet per se dat iedereen op vakantie gaat? Om ons dit najaar geprikt en wel weer op te sluiten? Daarover gaat de nieuwe podcast aflevering.

De onderwerpen: Het 1,1 miljard kostende #testenvoortoegang verliep meteen in het eerste clubweekend ‘niet vlekkeloos (lees: ruk-buffel). Ondernemers zitten in gewetensnood: velen willen niet meewerken aan de QR-code hysterie van commandant der Keelklachten Tom Middendorp en Hugo de Jonge. Want met gezondheidsredenen heeft het niets te maken (op Schiphol -100 procent in overheidshanden- mag je gewoon doorlopen).

Het is verkapte vaccinatieplicht op straffe van duurbetaalde neusverkrachting. Maar wat kunnen wij doen?

foodtruckondernemer

De Tour van Angst kent haar eerste dopingtest: is er middelengebruik in het spel bij Hugo? En naar aanleiding van het advies van de Gezondheidsraad over puberprikken rijst de statistiek: is het middel niet erger dan de kwaal? AAAlandje adviseert een vakantielockdown.

Want: waarom wil het kabinet per se dat iedereen op vakantie gaat? Om ons dit najaar geprikt en wel weer op te sluiten in een nieuwe lockdown?

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie