https://aaalandje.nl
aaalandje
Een nieuwe aanvliegroute om de vaccinatiebereidheid te verhogen. AAAlandje geeft een bonus aan gebruikers van de CoronaCheCkapp: QRMILES. Deze QRMILES zijn gratis

Deze sociaal verbindende innovatie introduceert de podcast aan het begin van aflevering 2 van het tweede seizoen. Met QRMILES krijgen deelnemers voorrang bij de allernieuwste informatie over onder meer booster vaccins. Want daar heb je recht op. QRMILES zijn gratis. Het plan is volledig in overeenstemming met de beleidsdoelstellingen van het demissioinaire kabinet. Neveneffect kan zijn, dat meer mensen bereid zijn zich te laten vaccineren.

De QRMILES worden mogelijk gemaakt door het Share Initiative van de Inclusive Atari Alliance Reliefgoods Initiatief. QRMILES zijn gratis bij AAAlandje.

Er zitten veel voordelen aan dit programma en eigenlijk geen nadelen.

Deze sociaal verbindende innovatie introduceert de podcast aan het begin van aflevering 2 van het tweede seizoen. Met QRMILES krijgen deelnemers voorrang bij de allernieuwste informatie over onder meer booster vaccins. Want daar heb je recht op. QRMILES zijn gratis. Het plan is volledig in overeenstemming met de beleidsdoelstellingen van het demissioinaire kabinet. Neveneffect kan zijn, dat meer mensen bereid zijn zich te laten vaccineren.

Je hoeft niet mee te doen met dit programma. Van QRMILES hoeft dat niet. Wij van QRmiles.org vinden dat we het niet kunnen verplichten. Beter dan met een stok, kan je met een wortel verleid worden, en daarom is er in deze podcast aandacht en ruimte voor dit nieuwe loyaliteitsprogramma. Een soort Pfizer Bonuskaart :). De website is qrmiles.org.

Deze sociaal verbindende innovatie introduceert de podcast aan het begin van aflevering 2 van het tweede seizoen. Met QRMILES krijgen deelnemers voorrang bij de allernieuwste informatie over onder meer booster vaccins. Want daar heb je recht op. QRMILES zijn gratis. Het plan is volledig in overeenstemming met de beleidsdoelstellingen van het demissioinaire kabinet. Neveneffect kan zijn, dat meer mensen bereid zijn zich te laten vaccineren. Want daar heb je recht op. QRMILES zijn gratis. Het plan is volledig in overeenstemming met de beleidsdoelstellingen van het demissioinaire kabinet. Neveneffect kan zijn, dat meer mensen bereid zijn zich te laten vaccineren.

qrmiles vakantie

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie