https://aaalandje.nl
podcasten kan makkelijk

Leuk om te luisteren? Podcasten is ook leuk om te doen! Onderschat alleen niet hoeveel tijd het kost en hoe belangrijk de basisregels zijn. Wil je daar ondersteuning bij, dan kan je bij ons terecht, of je nu met een idee rondloopt of juist tegen praktische dingen aanloopt.

  • Redactie
  • Storytelling
  • Formats
  • Audio identiteit (tunes, jingles, bumpers, promo’s)
  • Uitleg opnames en audiobewerking
  • Auteursrecht
  • Branding en marketing
  • Netwerk van professionals

We hebben sowieso een mooi startaanbod bij Captivate voor je. Dat is hosting speciaal voor podcasts, zodat je vanuit één plek alles kan inregelen. Schakel je de hulp in van AAAlandje krijg je korting op de abonnementsprijs (die is al niet duur).

podcasten is leuk

Mediamakers die willen samenwerken, kunnen we helpen met

Vertellen – hoe maak je van een stevig verhaal een indringend verhaal?

Verdiepen – wat kan je nog meer met wat je al weet?

Verbeelden – hoe vertel je in makkelijke woorden moeilijke verhalen?

Journalistieke strategie – van onderzoek tot publicatie

Uitzoekwerk

Even een frisse blik – tegenspraak, brainstorm, hufterproof publiceren

Pret – mag er ook gelachen worden?

Podcasten

Podcasten, filmen, schrijven, praten: bij AAAlandje kunnen wij het allemaal niet laten. Podcasten is veel te leuk om alleen te doen, bovendien. En belangrijk. Voor nu en voor later. Want wat je nu opneemt, kan je over jaren nog terugluisteren. Zeker in deze tijd iets bijzonders.

Maar daar gaat het niet om, nu ben je veel te druk. Met aanvragen van geïnteresseerde prospects, tips van luisteraars, ratings en reviews op iTunes en Spotify, podcasting 2.0. Je kan jezelf er in verliezen, maar je kan ook voor een lean & mean strategie kiezen.

Kan je een filmfragment zomaar afspelen in een podcast? Van je lievelingsplaat een openingstune maken? Wij weten hoe het zit met auteursrechten, en kunnen op maat laten zien welke opties er zijn om narigheid te voorkomen. Je kan het zo gek maken als je wil, zonder dat je honderden euro’s kwijt bent. Podcasting moet leuk blijven.

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje