https://aaalandje.nl
op de been voor klaus schwab

Congresseren voor de great reset. Het herfstzonnetje heeft veel mensen deze zaterdag goedgedaan. Al was niet iedereen er blij mee dat de Great Reset van 15 oktober om nog onopgehelderde reden niet doorging. In Zwitserland gingen veel, volgens sommige media vermoedelijk tientallen, de straat op om het World Economic Forum te laten horen dat zij nog steeds intens meeleven. Dat gebeurde in meerdere steden, zoals hieronder in Rapperswil-Jona aan het meer van Zürich, waar eerder al militaire optredens in het kader van de jaarlijkse bijeenkomst zijn gehouden.

Met video en een passende luistertipaflevering.

bijeenkomsten great reset klaus schwab

Grande manifestation à Rapperswil en Suisse contre le pass sanitaire. Des manifestations ont aussi eu lieu dans plusieurs villes de Suisse.

Functie had de zon elders ook: de aangename stralen maakten het in de buitenlucht uitstekend vertoeven, voor een flinke wandeling. Dit was Parijs zaterdagmiddag, en hier vanuit een drone.

In Zwitersland heb je overigens ook wappies, maken wij op uit deze tweet over de bijeenkomsten great reset.

Macht die @kapoSG heute wieder einen auf #Schmusekurs mit den #Covidioten? Natürlich können sie auch mit den SchwurblerInnen mittanzen, wenn der Sexist Marty McKay auf der Bühne steht. #Rappi1610#NoRapperswil#RJ1610#MassVollpfosten#Rapperswil

Ook in Turijn was het druk, kijk maar naar deze video gemaakt in de Italiaanse stad.

In België vond bij het Europese hoofdkantoor van Pfizer een van de bijeenkomsten great reset plaats, waarin werd gesproken over de inzet van het nieuwe normaal.

Luisteren: Florence Nightingale van het Malieveld (7)

0:00 Malieveld: wat gebeurde er 29:10 Onderdrukt op Twitter 34:17 Slordige verkiezingen galore 48:46 Kan je verkiezingswinst kopen? 52:17 Nepnieuws herkennen met KeesVee 54:36 Koninklijke D66 lespakketten 1:00:38 Wieberen van YouTube 1:11:42 Nachtegaal op het Malieveld.

All EpisodesDeleteEdit

MM March 19, 2021 Jan-Willem Navis, Anja Otto, Roy van Veen Season: 1 Episode: 7 https://www.buzzsprout.com/1712920/8174038-7-buitenlandse-inmenging-in-de-tweede-kamerverkiezingen?client_source=admin&iframe=true DescriptionChapters

De uitslag van de verkiezing is lang niet zo boeiend als het proces van de stembusgang. Tenminste drie keer in de laatste week voor TK2021 is  buitenlandse beïnvloeding aantoonbaar. Wybren van Haga werd slachtoffer. Zou hij anders groter zijn geworden dan Thierry Baudet? Jan-Willem onderzoekt de processen-verbaal van briefstembureaus.

AAA-landje: een betrouwbare overheid heeft niet alleen krediet, maar ook waardigheid. bronnen: d66 Youtube; Blckbx, FutureNL, verkiezingsuitslagen

special thanks to the following artists that shared tunes under licence ccnc abel kjartan (jingle) lena orsova (tune with the best govt in de world) joshua empyre – opening tune. En Sara Martins, de Florence Nightingale van het Malieveld De video van Sara
https://www.facebook.com/danielle.verschuuren.5/videos/10219125156095343 Om louter journalistieke redenen op grond van art 15 van de Auteurswet zijn fragmenten gebruikt van Zeg ns aaa – royal city singers Groot Hart – De Dijk (Dijkers en Strijkers live album)

Geef een reactie