https://aaalandje.nl
mijn vaccin heb ik gehaald foto na

Mijn vaccin heb ik gehaald.

mijn vaccin heb ik gehaald – jongeren vertellen over hun corona-vaccinatie en hoeveel zin ze hebben in het leven. Audio actiefilm van AAAlandje.

mijn vaccin heb ik gehaald trailer over tweedeling

Minister De Jonge gaat ervan uit dat de coronapas nog niet in de eerste week van november wordt afgeschaft. “Ik denk dat we die toegangsbewijzen nog wat langer nodig hebben”, zegt hij.

nos.nl 13-10-21

Op 5 november zal het kabinet een persconferentie geven over het eventueel schrappen van de coronamaatregelen die nog gelden, maar dat zal wat hem betreft eerder bijvoorbeeld de sluitingstijd in de horeca zijn.

In de talkshow Op1 zei De Jonge gisteravond dat het kabinet eerst zal kijken naar maatregelen die “daadwerkelijk economisch belemmerend” zijn. Dan gaat het ook om de maximale capaciteit van 75 procent voor bepaalde evenementen. Het gaat in elk geval niet om het coronatoegangsbewijs.

“Minister De Jonge gaat ervan uit dat de coronapas nog niet in de eerste week van november wordt afgeschaft. “Ik denk dat we die toegangsbewijzen nog wat langer nodig hebben”, zegt hij. Op 5 november zal het kabinet een persconferentie geven over het eventueel schrappen van de coronamaatregelen die nog gelden, maar dat zal wat hem betreft eerder bijvoorbeeld de sluitingstijd in de horeca zijn. In de talkshow Op1 zei De Jonge gisteravond dat het kabinet eerst zal kijken naar maatregelen die “daadwerkelijk economisch belemmerend” zijn. Dan gaat het ook om de maximale capaciteit van 75 procent voor bepaalde evenementen. Het gaat in elk geval niet om het coronatoegangsbewijs.”

Geef een reactie