https://aaalandje.nl
Formatie Elders AAAlandje

In de korte film Formatie Elders blikt AAAlandje op de nieuwe wegen die de kabinetsformatie inslaat met Johan Remkes.

Nou, dat heeft even geduurd, maar Pieter Omtzigt is nu toch echt uitgenodigd aan de formatietafel. Eerder deed Mariette Hamer niets met het advies, maar Johan Remkes gaat nu wel voor AAA. Buitenhof is dichterbij dan je denkt. En in de frisse lucht krijg je wijze raad.

Radio Coronica presenteert: Formatie Elders

Heeft even geduurd, maar Pieter Omtzigt is nu toch echt uitgenodigd aan de formatietafel. Hamer deed niets met goed & bedoeld advies. Maar Johan Remkes komt net als AAA-landje rechtstreeks uit Groningen, Den Haag en Zwollywood aan den IJssel. hele aflevering. AAAlandje Formatie Elders. In je podcastapp. We zijn ook bekend van www.radiocoronica.nl

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie