https://aaalandje.nl
chistian teher parlementslid mag niet

Christian Terhest mocht naar eigen zeggen maandag niet naar binnen op zijn werk. En dat is gek, want hij is volksvertegenwoordiger in het Europees Parlement. Het interview begint na ong. 2.20 in deze video. Terhest was op doorreis naar Brussel juist nog getest. En dat is gek, want nu mag hij zijn stem niet uitbrengen.

christian terhes parlementslid mag niet naar binnen op zijn werk in het Europees Parlement

After the attempt of MEP Cristian Terhes to enter the European Parliament without having to prove any form of health certificate and refusing to show a Digital Green Certificate to be able to represent the EU citizens and defend their human rights and freedom, I had a talk about what happened inside the building when we stopped filming.

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie