https://aaalandje.nl
hugo over hugo en god

Omdat op zondag niet iedereen op internet zit (je moet ook wel eens een boswandeling maken, of demonstreren natuurlijk), kan je vandaag al luisteren naar een bijzonder interview met Hugo de Jonge. Dat werd drie weken geleden uitgezonden door de EO, in het actualiteitenprogramma Uitgelicht praat de minister van Pfolksgezondheid honderduit over zijn roeping, zijn geloofsbeleving en gaat hij ook in op de kritiek van onder meer dominee Visser en andere orthodox gelovigen die in de invoering van de QR-maatschappij het einde der tijden zien.

In dit interview doet Huug een aantal opmerkelijke uitspraken, die in ieder geval op één punt gelogen is. Ivermectine is volgens de minister enkel een paardenontwormingsmiddel. Dit antwoordt hij op een kijkersvraag, die in algemene zin de controverse rond het niet-goedgekeurde middel aan de orde stelt.

Verder kan Hugo zich iets totaal niet voorstellen, dit keer niet dat mensen zich niet laten jabben.

U kunt dit podcastfragment ook op een streaming dvd kijken!

TV luisteren met AAAlandje: Uitgelicht van 14 oktober 2021 aka Hugo over Hugo en God

Fragment uit deze aflevering van de politieke podcast AAAlandje, live opgenomen vanuit Den Haag, Groningen en Zwollywood. Met onder meer kijkersvragen en een verkenning van de roeping, gemaakt door EO en uitgezonden op 14 oktober.

hugo over hugo en god
Pelgrims in Rome, voor de pandemie.

Geef een reactie