https://aaalandje.nl
dvd jacuzzi aan het einde van de snelteststraat

een dot van een uitzending voor wie Nederland wil bekijken met de ogen dicht: dvd jacuzzi aan het einde van de snelteststraat van podcast AAAlandje, elke twee weken live vanuit Den Haag, Groningen en Zwollywood.

Maar je kan de dvd ook hier kijken. Dat kan natuurlijk ook. Abonneer je voor de gein eens op ons YT kanaal.uit de radiobode

Zo klinkt onderzoeksjournalistiek in bedrijf: AAAlandje gaat verder waar Druktemaker Pieter Derks stopte in zijn radiocolumn over sneltesten: we volgen het geldspoor van de verplichte swabs voor de komende pilots met Fieldlabs. Waarom rinkelt de coronakassa van de testsamenleving steeds bij één bedrijf, Lead Healthcare? Roy, Anja en JW vinden al snel opvallende lijntjes naar de eigenaar, David van Hartskamp. En een zwikkie oude bekenden…

de radiobode over dvd jacuzzi aan het einde van de snelteststraat
dvd jacuzzi aan het einde van de snelteststraat
Geen snelteststraat

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie