https://aaalandje.nl
2g nieuwsupdate

Een 2G nieuwsupdate nu de wet die is uitgesteld steeds meer leidt tot boosheid over communicatie vanuit kabinet. Dat en meer in het update’je, hier gebracht voor jou door de politieke podcast https://aaalandje.nl. Niet alleen het nieuws over de verwijten, maar ook wat om te lachen en een opvallende gelijkenis tussen AAAlandje en Gambiase verkiezingen.

Je hoeft niet te kijken naar 2g nieuwsupdate

Geen zin om de 2G TV update te bekijken? Dat hoeft natuurlijk niet. Het hoeft allemaal niet. U kunt ook een podcast opzetten. Dat mag allemaal ook. Neem deze uit maart bijvoorbeeld, toen ook met Boris Johnson all over the news:

Droefenis volop in deze aflevering, niet ondanks maar dankzij de versoepelingen die het kabinet aankondigde. Want feiten, die liegen niet (en dat slaat niet op het oplopende aantal besmettingen).
In Leek bij Groningen stierven twaalf mensen in een verzorgingshuis na de vaccinatie tegen covid-19, ook werden tientallen zorgmedewerkers plots ziek. Net als eerder in het UMC Groningen. Schrokken daarom de huisartsen zo toen velen na het tweede prikje ineens koorts kregen?
De wereld is groter dan Nederland, en daarom niet alleen aandacht voor Sigrid Kaag, maar ook voor de beachvolleybal wereldkampioenen uit Duitsland die in Qatar nu toch in bikini mogen ballen, daarvoor moesten ze wel eerst met een boycot dreigen.

2g nieuwsupdate

Wie liever wat sterkers heeft, kan terecht bij deze aflevering over Hugo. Dit thema is behoorlijk levend bij veel mensen, blijkt uit intelligence. Maar het hoeft niet, je kan ook overzichtelijk bij deel 1 van ons jaaroverzicht beginnen.

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie