https://aaalandje.nl

Jaarlijstjes, we zijn er niet per se gek op. Maar deze hebben jullie zelf gemaakt door kritisch te luisteren, en zoals wij in ons vaandel hebben staan: feiten liegen niet. Dit zijn de best beluisterde afleveringen van ons debuutjaar.

Dit zijn de negen best beluisterde afleveringen van 2021. Tot nu toe. In welke volgorde ze eindigen als topvijf? Dat is nog niet te zeggen, want de ene show zit de andere podcast op de hielen alsof ze Max Verstappen en Lewis Hamilton heten. Maar die gaan morgen de boel beslissen. U heeft nog 20 dagen tot het nieuwe jaar, luisteren dus maar!

De 9 best beluisterde shows in willekeurige volgorde

best beluisterde podcast van 2021

Like / deel / volg ons, bijvoorbeeld op het overzichtelijke nieuwe platform Podchaser. Of in je favo podcast app elders.

beste podcasts
Wie gaat winnen? Jouw luisterbeurt kan de beslissing betekenen in de razend spannende strijd!
best beluisterde afleveringen
Een podcast is lekker zacht en warm voor je oren.

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie