podcast vergelijker

Een triple-A manier om te podcasten is elke keer leren van wat er beter kan. En dan niet alleen de dingen die we zelf ook wel doorhebben, maar ook de feedback van de luisteraars nemen we elke keer mee. Maar de hele tijd kritiek, dat schiet ook niet op. Daarom proberen we iets nieuws: de podcast vergelijker.

podcast vergelijker nederland

We hebben hier twee afleveringen geselecteerd, elk met eigen promofilmpje (videotheek) nog wel, aan jou de keus: welke is de leukste?

Treehaus mit Horror (Mutti Merkel special) 30 min.

Hugo’s hypnotiserende herhalingen en andere NLP-trucs. 69 min.

[ays_quiz id=’3′]

Deze Duitse actrice deed met collega’s in een serie opvallende statements een duit in de Taschen van het intellectuele debat over de maatregelen afgelopen voorjaar. Zij deed het op een zeer nette manier, vergeleken met andere Duitse kunstenaars.

Laat hierboven in het testvak weten welke je de beste vond. Wil je tippen welke shows in de volgende A/B test de podcast vergelijker-strijd met elkaar aan moeten gaan? Dat mag.

Videopromotiedingetje afl 16. Hypnotiseren kan je leren, vertelt Rasti Rostelli in deze podcast. Maar we leren nog het meeste gelijkenis herkennen met mantra’s uit de Tweede Kamer als we gewoon op YouTube eens wat video’s opzoeken over neurolinguïstisch programmeren.
In deze post krijg je een kijkje in de kraamkamer van aflevering 16
Instructievideo’s vormden de basis voor de intro van aflevering 16. Let op de manier waarop de zinnen worden gevormd, het tempo van uitspreken, de kadans, het sturende woordgebruik. Er zijn psychologen die de reactie op de pandemie duiden vanuit leerstukken over massapsychose, zoals een Vlaamse hoogleraar onlangs deed. Luister de podcast of probeer hieronder zelf de vergelijking te maken. Dat kan natuurlijk ook. Je hoeft niet de podcast te luisteren. Het hoeft niet.

Meer analyse en bronnen vind je hier.

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie Reactie annuleren

Mobiele versie afsluiten