https://aaalandje.nl
belastingdienst giftshop

Met belasting betalen wanneer jij wil en kadootjes op maat voor betrokken betalers introduceert de politieke podcast triple-a mogelijkheden om het belastingstelsel te hervormen. Iedereen komt nu al in aanmerking voor een direct te ontvangen toeslag.

We willen een podcast maken waarin over wat nodig is kan worden geklaagd, maar die ook oplossingen aandraagt. Want het kan altijd beter, en geen polder zonder overleg. Daarom gaat AAAlandje in het komende seizoen missionair vooruitblikken op het volgende regeerakkoord. En komen we met praktische oplossingen die je meteen kan gebruiken.

De primeur is ons belastingkantoor AAA LandjeContantje – de paradijselijke fiscale haven waarin je zelf bepaalt wanneer je een toeslag betaalt, en tevens de enige belastingdienst met een eigen giftshop! Ga naar buymeacoffee.com/coronica. Belasting betalen wanneer jij wil.

donatie aaalandje podcast
https://www.buymeacoffee.com/coronica

De openingsaanbiedingen liegen er niet om: kies voor het echte hoho-neenee-dat kan niet Hugo de Jingle pakket, en voorlopig in naslag voor slechts €7: originele overheidsdocumenten met tips over hoe je moet omgaan met propaganda in tijden van woordenstrijden. Met als bonus een afdruk van een echt oorlogstelegram en een tachtig jaar oud briefje waarmee je ook nu nog iemand op z’n aardigst en allerbeleefdst afwimpelt. ALLEEN DEZE MAAND!

Natuurlijk kan je ook in de gratis giftshop terecht maar daar vind je niet juweeltjes als deze voor op je telefoon, in snap en insta filters of voor je twich of gaming soundboard:

Grondrechten zouden wij terug willen hebben. Ja.
Het hoeft niet. Het hoeft allemaal niet.

27 stuks voor slechts drie euri! Neem een abo op de podcast en tip ze. Belasting betalen wanneer jij wil. Hoe triple-A is dat?

Belasting betalen wanneer jij wil

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie