convoy nl

In heel Europa worden -volgens autoriteiten soms zorgwekkende- varianten gesmeed van het TruckersForFreedom convooi uit Canada. Volgende week maandag willen boze vrachtwagenchauffeurs uit Frankrijk, Duitsland en naar nu blijkt ook uit Nederland opstomen naar Brussel. Dat zegt de organisatie van Convoy NL, die dit juist niet zegt te willen.

Davos is nog ver.

Daar zetelt de Europese Commissie, de witte motor achter de vaccinatiebewijzen en 2G, alsmede vaccinatieplicht. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit de bestemming van de truckers is.

Maar de organisatoren van de Nederlandse Convoy willen juist niet zo’n ride out doen, schrijven ze op hun Telegramkanaal. Binnen de losvaste organisatie worden nu alleen wel oproepen hiertoe verspreid.

https://pdcn.co/e/www.buzzsprout.com/1712920/10001735-41-een-wetenschappelijke-blik-op-de-mass-formation-uit-joe-rogan-hoogleraar-massapsychologie-hans-van-de-sande-reviewt-mattias-desmet.mp3?download=true
Coronica komt naar je toe.

Dit is nog eens goed nieuws voor wie niet met zwaar gemoed wil gaan easyjetten, vind je niet? Investeer in de toekomst van onbevangen onderzoeksjournalistiek op vriendvandeshow/aaalandje

Verklaring ConvoyNL over Brussel

Helaas krijgen wij vanuit verschillende hoeken te lezen dat mensen onder de naam Convoy NL initiatieven nemen om ride out’s te organiseren. Hetzij naar Den Haag, hetzij naar Brussel of plaatselijk in eigen provincie.

Helaas word er ook veel gespeculeerd, spam rond verspreid en tweedeling gecreëerd binnen de groep door steeds dezelfde personen.

Om spam en valse initiatieven te voorkomen hebben wij, om onduidelijkheden te voorkomen, een naamsaanpassing van Netherlands Convoy naar Official Netherlands Convoy ‼️

Waarom Convoy NL hier aandacht aan besteedt ❓
Wij willen voorkomen dat er innitiatieven worden opgestart uit naam van Convoy NL waardoor de beweging in een kwaad dachtlicht kan komen te staan en geplande acties in gevaar komen. Ook willen wij voorkomen dat mensen door deze spam personen gedemotiveerd raken want dat zou jammer zijn voor het groter plaatje. Een doel een taak en samen tegen het wanbeleid vanuit onze regering en mandaten!
Wees hier alstublieft waakzaam op.

politiek in de efteling
Europese wijk in Brussel, hoofdkwartier van Ursula die de appjes moet openbaren met Pfizer.

De eerstvolgende lange actie vanuit Convoy NL staat gepland op 12 februari 2022.

Ondertussen in CandinaviAAA

Toronto krijgt er ook boeren bij dit weekend.

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie Reactie annuleren

Mobiele versie afsluiten