spa

Whirpool’en: klinkt als Duits voor ‘we carpoolen’ maar dat is in goed fonetisch poldergermaans best wel ‘keloel’: je hoeft voor deze uitermate ontspannende bezigheid je huis niet eens uit! Chillen in een bubbelbad (je eigenste spa, om precies te zijn) is -althans in deze zin- vergelijkbaar met onze podcast.

Spa kan ook zijn: krokodil en een palmboom met sproeifunctie. Foto: DeWaterkoning, daar is dit opblaasbare speelplezier voor een zacht prijsje te koop
Je hoeft geen eigen zwembad. Een eiland opblazen kan natuurlijk ook (foto’s: de Waterkoning)

Het mooie is: je eigen bubbelbad is nu bijna even snel* leverbaar als een podcast. De ene supply line is de andere niet, en met de zomer op punt van beginnen is het nu de tijd om vooruit te denken: heb jij al een zwembad in de tuin? How’bout: morgen wel?

De grap is: dat is dus helemaal niet duur. Want bij de nette Landjes podcast hoort een net staatshoofd. En omdat wij geen bureaucratisch waterhoofd hebben (onze onderdanen betalen namelijk zeer slecht belasting), hebben wij een heuse Waterkoning.

spa
Madrid: als stad of hoofdpersoon in La casa de papel wereldberoemd, als whirpool misschien wel morgen bij jou in de tuin

Die geeft jou een easy-to-use of easy-door-hun-installed zwembad voor een Hollands prijsje, wanneer je dat via deze links doet, een aankoop die door de referral links hieronder bovendien volautomatisch jouw belastingbetaling regelen. En dan zal je zien hoe snel de nieuwe afleveringen in je podcastapp verschijnen.

Opblaasbare Spa kopen? Bij De Waterkoning shop je spa’s in alle verschillende formaten. Ga je voor klein en rond, of groot en vierkant? De keuze is helemaal aan jou. Alle spa’s komen als complete set en zijn klaar voor gebruik!

Watervlug!

Shoppen bij dewaterkoning.nl? Een ruim zwembad, of toch een relaxte jacuzzi? Bij ons heb je de keuze uit beide.

Whirpool elders? Geen nood! Neem je eigen eiland mee:

Een opblaasbare unicorn of krokodil kopen? Een opblaasbare unicorn of krokodil kopen? Shop hier alle inflatables.

Geen plek voor of nood aan een zwembad? Het hoeft niet. Je kunt ook een mooi boek lezen. Dat kan natuurlijk ook.

*snel is natuurlijk afhankelijk van je internetsnelheid. De levertijd van de spa’s en zwembaden van ons bevriende staatshoofd Waterkoning is naar eigen zeggen ‘voor 12.00 besteld, de volgende dag in huis’.

Mobiele versie afsluiten