https://aaalandje.nl
podbode jumbo

PODBODE Een microgids met nonfictie podcast tips: dit is de eerste Podbode. Drie pagina’s met een kleine selectie afleveringen die spraakmakend zijn. Veel plezier!

podbode tipt nivaradio nare jongens op pagina 2
Pagina 2 van de nieuwsbrief
Podbode numero uno! door Jan-Willem Navis

podbode nieuwsbrief en gids – Podcast luisteren, leuke podcasts over Nederland en politiek, nieuwe podcast aanmelden, zelf podcast maken

tags
podbode
podbode

De zesdelige podcastserie Hoge Bomen over de opmars van Jumbo gaat veel over supermarktoorlogen. Opzienbarend nieuws is dan ook:

Anno nu moedigt de overheid een kartel juist aan.

De nieuwe coronawet is de opmaat naar Nederland op weg naar de Chinese surveillancestaat, ziet hij. Het Haagse verhaal is ‘sorry, maar het was echt haastwerk’. Het voorstel legt de voorzorgsmaatregelen van afgelopen pandemie én een testplicht vast.

Wekelijks een selectie van interessante podcasts over het nieuws, spannende waargebeurde series en boeiende duiding en commentaren uit Nederland en in het Engels wereldwijd.

De Briefjes van Jan (Dijkgraaf) zijn bijna dagelijks trending, hoofdpersonen in het nieuws krijgen ongezouten feedback op hun doen, laten of praten. Jan maakt samen met Bas Paternotte ook de podcast Nare Jongens.

Former head of CIA praat met het militair-industrieel complex over de spanningen China, de VS en Taiwan.

True crime: Italiaanse meesters Komedie over een kunstroof! En een ontluisterende update over de kerk in Rome.

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie