https://aaalandje.nl
pricecaptcha gasprijs
podcast
Niet duidelijk is of een captcha ook is opgeworpen als obstakel om goedkeuring te verkrijgen voor een prijsplafond op gas. (Deze is nep, want gemaakt door ons, h/t)

De triple-a politieke podcast AAAlandje is terug met een nieuwe aflevering, over de contrasten langs de route van de glazen koets op Prinsjesdag tot de mobilisatie in Rusland en de gevolgen van een oplaaiend conflict rond Nagorno-Karabach.

We verwijzen in deze aflevering naar een item uit een aflevering van een jaar geleden, luister dat item hier terug. Over het vervolgen van ambtsmisdrijven, zoals Geert Wilders via een aangifte wil afdwingen, kan je bovendien hier meer lezen.

Podcast AAAlandje is er elke week, met of zonder gasten. Schrijf eens een review op Apple podcast, of abonneer je graties en voor niks.

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie