Onboarding is steeds belangrijker, bij meer bedrijven dan Nederlandse Spoorwegen. Je zal als Wouter Koolmees daar maar even binnen moeten komen als de nieuwe baas. Het beste advies van de AAA-podcast is om je ogen en oren overal open te houden, zodat je niet in je eigen bubbel blijft.

Bij AAAlandje luisteren we al jaren graag naar Wouter Koolmees, de goedlachse superambtenaar die na een D66-Kamerlidmaatschap in het vorige kabinet minister van Sociale Zaken werd. En nu is hij de nieuwe baas van de Nederlandse Spoorwegen.

Daar maakten we in de laatste podcast een grapje over, toen was-ie net aangekondigd.

Maar wie schetst onze verbazing? Al op zijn eerste werkdag als president van de spoorwegen liet Koolmees merken dat hij ook graag naar AAAlandje luistert:

Luister hier de hele podcast:

In ons archief vind je ook nog een promo van ons Veronica-promotieteam

onboarding wouter koolmees beeld veronica zomertruck promo
  • In première gegaan op 24 okt. 2021 Radio Coronica presenteert: Formatie Elders https://aaalandje.nl Heeft even geduurd, maar Pieter Omtzigt is nu toch echt uitgenodigd aan de formatietafel. Hamer deed niets met goed & bedoeld advies. Maar Johan Remkes komt net als AAA-landje rechtstreeks uit Groningen, Den Haag en Zwollywood. Onderwerp: Slachtoffers van de toeslagenaffaire en mensen die gedupeerd zijn door de aardbevingen in Groningen krijgen een uitnodiging om hun verhaal te doen aan de onderhandelaars die praten over een nieuw kabinet. De informateurs Remkes en Koolmees zeiden op een persconferentie dat de partijen op die manier een begin willen maken met de nieuwe bestuurscultuur: De gesprekken moeten duidelijk maken hoe de verhouding tussen de burgers en de overheid kan worden verbeterd, zei Koolmees.
  • Over de stand van het land afgemeten aan onze rails en de blauwgele rupsen daarop ging het ook in de afgelopen podcast die je hierboven luistert.

Door Jan-Willem

The Hague bureau chief aaalandje

Geef een reactie Reactie annuleren

Mobiele versie afsluiten