Join in

Apple Podcast Contact ons hieronder

contact aaalandje podcast

Facts for value.

Our Netherlands outlook specialists are available for supporting international (media) organizations covering current affairs in the Netherlands. We provide leads for stories, facilitate or perform research or boots-on-the-ground reporting in NL/ENG/GER/RUS. International orientation, local focus. We can provide nationwide services as a stringer / fixer in all fields of interest, specialized in politics and business.

  • in The Hague and two other cities (Zwolle, Groningen)
  • fast thinking, holistic solutions
  • very large network

Contact Your Queries

GIDS Rikie tutorials’ Brommen bie Boetenhof

Fieldlab Zwarte Cross hoe de Grootste Familie van Nederland de formatie kan redden
NPO1 11.55 Boetenhof – Burgers en Binnenhofbewoners proberen de formatie vlot trekken op een schans in een voor het kabinet onbekende omgeving. Je hoeft niet te kijken, je mag ook naar Omtzigt, dat kan natuurlijk ook. Liedjesfestival rond thema’s als bier, sex en sensibiliseren, van en voor de beste NPO van de hele wereld. Met de beste muziekrechten die we hier lenen (als ze daar niet te verhalen zijn heeft Hugo de bon, Mona regelt BZN)

GIDS NLP-technieken in de politiek

De verhalen die op televisie meteen worden omgebogen in prikpromotie, zijn die gebaseerd op hypnosetechnieken? AAA-landje test het uit, en rolt weer een hoop onmogelijke data op uit de cijfers van Hugo de Jonge en Rutte. Hoe kan het dat de Kamer ze hun zin geeft. Jan-Willem, Roy en Anja gaan door de geluiden van het Binnenhof over de wet testbewijzen voor de toegangsmaatschappij, en hoe alles in de persconferentie een paar uur later weer anders is. Het EU vaccinatiebewijs voor op reis komt er. Wijs op reis. Wijs op reis. Wijs op reis. Deze aflevering verscheen op 12 mei 2020 en bevat allerhande informatie over het installeren van function creep.

Mobiele versie afsluiten