https://aaalandje.nl

Even checken

VRAAG en antwoord – Dat je überhaupt al hierheen klikte, is voor ons al winst. Hier zie je het formulier waar je voor info terecht kan, of leuke onderwerpen.

even checken merchandise

MERCHANDISE – Van sokken tot en met het legendarische soundboard, rutte doctrine, op maat gemaakte mokken: we maken het voor je. gewoon even checken!

IN POD ADVERTISING? Dat kan. Maar dan kom je in de uitzending gewoon vertellen wat je wil vertellen, en kunnen we daar net zo kritisch op doorvragen als het budget dat toelaat. Even checken wat daat kost? Reken op een bescheiden bijdrage, in Hilversum lachen ze ons uit. Zo zijn wij niet. En net als Harry Mens doen wij ook niet zo lullig over het pilsje op je talkshowtafel. Value 4 value, je kent het betaalmodel wel van de big boys in de podcasterij.

De vorige keer bij AAAlandje kon je checken:

15 september 2021

Bomvol beoordelingsgesprek over de bijzondere persco van 14-9, dat zich daarna verdiept in een opvallend advies schrijft opperrechter Fokkens (Hoge Raad): Nederlandse ministers staan zowel in de praktijk als de theorie boven de wet, verander dat. Ruim 24.000 mensen vertelden waar het eigenlijk over zou moeten gaan, als we elkaar willen beschermen, in een interessant onderzoek van hbo deHaagse en het LUMC. En met qrmiles.nl kan je mooi voordeel halen uit je loyaliteit, waarbij je ook nog eens voor verbinding zorgt. En dat geheel volgens de beleidsdoelstellingen van de demissionado’s. 

11 september

Nieuw seizoen: de enige talkshow zonder zowel een tafel als een Ab. Over Nederland, speciaal voor mensen die geen tijd hebben voor politiek en politici die geen tijd hebben voor mensen. Deze week: Als de gasbel leeg is. Onze achterdocht over Hugo blijkt alweer accuraat. Plus een alliantie van twee vijanden in Afghanistan. Bonus: afgaan als een staatsman en automatisch aflakken in WOB-documenten. 

altijd welkom: GOEDE TIPS