Exit via giftshop

AAALandje’s Radio Coronica Giftshop

Tunes, jingles, intro‘s, soundbites, hightimes, humor. Welkom in de popup coronica freerecord shop. Dat wil jij toch ook? Klantenservice hebben we ook.

Coronica Giftshop videotheek

We hebben een eigen YouTube-kanaal om video’s te plaatsen, met de muziek van dit moment of juist fragmenten uit het nieuws die over een paar jaar nog heel erg de moeite waard gaan zijn. Of allebei. Het is doorgaans niet al te zware kost. Om niet te zeggen dat het inhoudelijke niemendalletjes kunnen zijn. Maar dat is niet verboden, en wel zo gezellig af en toe. How dare you go dansen met Janssen?!

Verkiezingen 2021 luister je terug in de Coronica Giftshop

Buitenlandse inmenging

De uitslag van de verkiezing is lang niet zo boeiend als het proces van de stembusgang. Tenminste drie keer in de laatste week voor TK2021 is buitenlandse beïnvloeding aantoonbaar. Wybren van Haga werd slachtoffer. Zou hij anders groter zijn geworden dan Thierry Baudet? Jan-Willem onderzoekt de processen-verbaal van briefstembureaus.

Bedankt voor uw stem op Kajsa Ollongren

Functie elders voor Pieter Omtzigt. Liet minister Ollongren dat expres zien? De avondklok is het andere onderwerp dat geknipt en geschoren wordt. Net als Anja. haar kapster blijkt een diplomaat te paard.

Formatie in de Efteling

Geen mooier vakantieland dan een triple-A land. Daarom viert AAAlandje deze week reces (da’s geen vakantie) in de Efteling. Want terwijl volk en haar vertegenwoordigers op het strand liggen, grijpen overal in de wereld machthebbers hun kans om de vuilnis stilletjes aan straat te zetten. Trap er niet in, how dare you. Plus: een buitenlands talent voor VWS en een AAA Ibiza Coronica Alarmschijf: Greta Thunberg die gaat Dansen met Janssen! Wil ze ook Sjansen met Janssen? Als het aan Hugo ligt…

Mobiele versie afsluiten