funky elders na de thee

Politiek op muziek! Aflevering 14 en deze, 15, maakten we voor het eerst met muziek. Dan lijkt het net Radio1journaal meets 3fm (ietsje andere muziekkeuze, dat wel, maar dat heeft alles met de onderwerpen te maken), maar het is toch heel anders.

luister hier het tweede uur! Met Falco, Traantje, Pappie, Muse, Radiohead en anderen.

AAAlandje's RadioCoronica · Na de thee – AAAlandje mist Pieter en Eberhard

het eerste deel kon je hier al horen

AAAlandje's RadioCoronica · Corona – de musical is eindelijk daar: Radio Coronica presenteert deel 1 van Pest Side Story –
too long didn’t listen? in deze videoclip krijg je in anderhalve minuut de essentie! Funky Elders Rutte Toppers Omtzigt AAAlandje

Dit zijn plaatjes bij deze podcast

Speciale korte uitzending met fragmenten uit de vorige politiek-op-muziekshow van AAA-landje, maar dan zonder de muziek. Lekker kort, over hoe het in Israël gaat met de mutanten en varianten, en de update over testenvoortoegang en de nieuwe wet. Roy gaat op zoek naar palingen in een emmer pop. De vangst stelt bepaald niet teleur. Dit deel is gelijktijdig opgenomen met aflevering 14.

Pfizer in Israel, mutanten, nick en simon, tom middendorp, bijwerkingen vaccins, vatbaar, variants of concern, corona, covid. Zomaar wat steekwoorden die gaan helpen als jij twijfelt of je wil luisteren. Moet je gewoon ff doen!