Nieuwsbrief. Re: Betreurde Beeldvorming

Dichterbij een abonnement op een krant zal AAAlandje niet komen dan deze nieuwsbrief! Slechts één groot verschil: de onze is gratis. 

Of het nu over de strapatsen van de pandemiepolitiek gaat of we weer de meest inzichtelijke analytics en trends kunnen presenteren van de collectieve corona roesvorming, met de nieuwsbrief hoef je straks niet elke keer meer een uur te luisteren. Wel zo handig als je eens iets van ons aan anderen wil laten zien.

De AAAlandje telex is gratis, maar niet goedkoop. Over de inhoud kan worden gecorrespondeerd. Abonnees stemmen er in toe dat ze soms voortijdig op de hoogte worden gebracht van nieuwswaardige ontwikkelingen.

Your subscription could not be saved. Please try again.
Succesvol. Je actieve herinneringen worden geboost

Betreurde beeldvorming, de nieuwsbrief

Elk beeld dat door betrokkenen betreurd wordt, is ooit ontstaan. En dan is het vaak net als met vakantie: de reis er naartoe is vaak nog mooier dan de eindbestemming. Niet te volgen in maps, maar wel in kaart in de AAAlandje nieuwsbrief.


We zijn zo beducht om onze vaste volgers niet te bedelven onder honderden miljoenen verhalen van Ali, dat je je nu kan inschrijven voor de nieuwsbrief en er dd eind mei vanuit mag gaan dat je nog wel een paar weken kan wachten voor onze mailing in de bus ligt.


Die draaien we bij een gespecialiseerde partij. Sendinblue kon gezien de politieke focus van de podcast niet toepasselijker natuurlijk. 


Schrijf je in voor de collatteral credit check van Nederlandje-van-nu. Dankzij onze tussenkomst kan je daarna gerust zeggen: dat vernam ik uit betrouwbare bron.