https://aaalandje.nl

A1 Welkom

LUISTEREN. Dat kan natuurlijk ook
politieke podcast

In a world, where tv is dead, and internet is haunted by trolls… ga met AAAlandje op zoek naar wat we wél weten. Journalistiek en politiek ontstrengeld, en ontleed door experts in de Ruttedoctrine. Hou ons tongue-in-cheeck: als we een bondje sluiten: 007 onderzoeksjournalistiek.

Schrijf een recensie bij Apple. Of bij Podchaser, dat kan natuurlijk ook.

https://www.buymeacoffee.com/coronica

GET INTEL: doneer en download direct Nederlandse overheidsdocumenten (1941-2021) over manipulatie en inlichtingen die echt zijn gebruikt. Ze zijn onthullend, onze special €007 docs.

podcast volgen?

Onafhankelijk in opzet, onderhoud en openbaring, podcasting 2.0 compatibel en tuk op tegenspraak. Daarom wordt deze podcast door drie hosts gemaakt, en rechtstreeks opgenomen vanuit Den Haag, Groningen en Zwolle.

Een podcast voor mensen die geen tijd hebben voor het volgen van politiek. En voor politici die geen tijd hebben voor mensen.

Premiumleden kunnen hier inloggen.

https://promocards.byspotify.com/share/78b6df686c73d6d1b0be312a8d7e04866e991df8


Je hoeft niets te vinden. Als je maar zoekt.

Misschien ken je ons van Radio Coronica?

Waarom is er zoveel corona miscommunicatie? Over de politiek en de pr van de pandemie wordt veel gevingerwappied. Maar hoe het echt zit? Dat onderzoeken journalisten Jan-Willem Navis en Anja Otto, plus ondernemer/thuisonderwijzer Roy van Veen. Drie paar ogen en oren, in drie steden. Over politiek en zaken, en dan vooral over de gevolgen daarvan voor mensen. Zoals jij.

Als je wil weten hoe het met Nederland gaat, dan luister je AAAlandje.

podcast luisteren
podcasts luisteren
leuke podcasts
gratis podcasts
spotify podcasters
podcast verhalen
interessante podcasts
nieuwe podcast
vullings
Hoe wordt nieuws gemaakt, en hoe krijgt een verhaal rolletjes? En wanneer rolt het steeds sneller? Voor de krant nog maar in de bus ligt? Op dat soort vragen zoeken wij antwoorden. Zonder sponsors, belangen, en andere stoorzenders. De podcast is er om de week met een lange show of vaker als de actualiteit daar aanleiding toe geeft. AAAlandje is een interactieve podcast, iedereen kan mee doen, en wij gaan zorgvuldig met tips en adviezen om.
salsapandemie podcast luisteren
podcasts luisteren
leuke podcasts
gratis podcasts
spotify podcasters
podcast verhalen
interessante podcasts
nieuwe podcast
vullings
Vrijdagmiddag zeg je sorry in de Eerste Kamer, ministers horen hun wetten in de senaat op dinsdag voor te leggen. De ‘chambre de reflection’, noemen senatoren hun huis graag: toegerust op het technisch beoordelen van wette die de Tweede Kamer heeft goedgekeurd. Het is wereldnieuws:, merkt Roy: ‘Mijn Russische schoonvader prijst ons voor het ‘harmoniseren’ van de wetgevingstrajeecten met die van ons. BBC-correspondent Anna Holligan bevroeg over zoveel cynisme onlangs Rutte, en werd vervolgens vlak voor de verkiezingen met alle égards uitgekafferd. Aflevering 4.
Aantrekkingskracht Aangaande AAAlandje
podcast luisteren
podcasts luisteren
leuke podcasts
gratis podcasts
spotify podcasters
podcast verhalen
interessante podcasts
nieuwe podcast
vullings
Als in dit lijstje termen staan die je aanspreken, dan ben je hier op het goede adres. Dat zeggen wij niet zelf, dat zeggen algo’s die er verstand van hebben. We willen het allemaal zijn, behalve Vullings, want die is er al. Voor de duidelijkheid: Joost Vullings woont hier niet, maar het is best een eer dat hij door de algoritmen wordt genoemd, en het is een van de aardigste mensen aan het Binnenhof dus we laten ‘m mooi in dit rijtje staan.