https://aaalandje.nl

z Nieuwsbrief AAAlandje – Re: Betreurde Beeldvorming

Dichterbij een abonnement op een krant zal je hier niet komen dan met de AAAlandje nieuwsbrief! Slechts één groot verschil: de onze is gratis. 

Of het nu over de strapatsen van de pandemiepolitiek gaat of we weer de meest inzichtelijke analytics en trends kunnen presenteren van de collectieve roesvorming, met de nieuwsbrief kunnen we dit je veel sneller en bovendien geruisloos melden.

De AAAlandje nieuwsindex is gratis, maar niet goedkoop. Over de inhoud kan worden gefilmd. Abonnees dienen rekening te houden met dat ze soms voortijdig op de hoogte worden gebracht van nieuwswaardige ontwikkelingen.
Your subscription could not be saved. Please try again.
Succesvol. Je actieve herinneringen worden geboost

Betreurde beeldvorming, de nieuwsbrief

Elk beeld dat door betrokkenen betreurd wordt, is ooit ontstaan. En dan is het vaak net als met vakantie: de reis er naartoe is vaak nog mooier dan de eindbestemming. Niet te volgen in maps, maar wel in kaart in de AAAlandje nieuwsbrief.


We zijn zo beducht om onze vaste volgers niet te bedelven onder honderden miljoenen verhalen van Ali, dat je je nu kan inschrijven voor de nieuwsbrief en er dd eind mei vanuit mag gaan dat je nog wel een paar weken kan wachten voor onze mailing in de bus ligt.


Die draaien we bij een gespecialiseerde partij. Sendinblue kon gezien de politieke focus van de podcast niet toepasselijker natuurlijk. 


Schrijf je in voor de collatteral credit check van Nederlandje-van-nu. Dankzij onze tussenkomst kan je daarna gerust zeggen: dat vernam ik uit betrouwbare bron.

Bedankt voor uw stem op nieuwsbrief AAAlandje

De nieuwsbrief AAAlandje komt op verwachte en onverwachte momenten, en bevat altijd de linkjes, de bronnetjes en indien beschikbaar ook de bonnetjes. Wij schuwen de transparantie niet. Je kan dan ook altijd tips of vragen of links aandragen voor de podcast of haar post. Hoe meer inzicht, hoe meer vreugd.
nieuwsbrief aaalandje
Luister in deze speciale filterbubbel hoe je uit al die verhalen die je hoort en ziet de goede dingen oppikt en de slechte intenties of snode plannetjes doorziet.