Kwaliteitsregister coronakeurmerk

Wel Openbaarheid Podcasters

de podcast aaalandje is open en transparant over haar werkwijze, zolang het geen belastingdienst wordt.

Iedereen die een vraag stelt aan AAAlandje en daarbij in het onderwerp vermeld dat dit een wop-verzoek betreft, kan antwoord verwachten. Dat is het unieke van deze podcast: door dankzij alle input bij te sturen, voorkomen we in de toekomst overuren. We garanderen niets, maar een wopke behandelen we stukken sneller dan een gemiddeld ministerie. Om te toetsen hoe regelarm dit kan, beginnen we met 1 (zegge: één) huisregel: laten we zorgen dat het geen belasting wordt.

VROEGER

Nu het verzoek alsnog is afgehandeld, blijkt dat Van Gils nogal wat te verbergen had: onder zijn leiding liep de interne bedrijfsvoering bij de dienst OOV volledig uit de rails. Bij een risico-analyse scoorde de afdeling het rapportcijfer 1.


nadat het wob-bedrog van Arjan van Gils uitkwam, vertrok hij stilletjes uit de Stopera. Hierna vroeg D66 hem wethouder in Rotterdam te worden.

ACTUELE HERINNERING

‘Maar er was dus een man die zo oud was dat ie nog knikkerde met Tjeenk Willink en die vond de show te langzaam? ‘Ja.’

Feedback follow up in afl 10.aaalandje.nl

constructie van het nieuws

Als er niet zoveel belangen verborgen werden gehouden, dan had je over de pandemie veel vaker een veel eerlijker verhaal gehoord, gezien of gelezen. Maar de NOS is niet ‘fake news’, nepnieuwsis meestal een product van een overheid.

Als onafhankelijk ratingbureau ontleden we in AAAlandje hoe de polder zwoegt, en onderzoeken we waar het aan de talkshowtafels steeds niet over gaat. Drie paar ogen en oren in drie steden, tegen tunnelvisie en tuk op tegenspraak.

Declaratie van de makers

JN, AO en RVV melden geen affiliaties met medische of andere instellingen, die invloed kunnen hebben op het onderzoeksresultaat. Vanuit het veld ontvangt AAAlandje signalen, die worden betrokken bij het beeldvormend onderzoek.

‘Die lockere Lockdown show’

shoutout naar @thkirchner et. al.
alleen samen houden we democratie onder controle

De podcast van de pandemie is ‘truly gezellig’

LIMC Defensie in geheim memo aan dienst elders
Mobiele versie afsluiten