https://aaalandje.nl

De makers van podcast AAAlandje

Wie zijn de makers van podcast AAAlandje? Vanuit Groningen, Den Haag en Zwolle:

Anja Otto

is de Groningse Pauline Broekema-Jaap van Deursen-Peer Ulijn-in-één. En als ze dat dan zelf moet filmen is dat geen probleem. Want de echte kunst is mensen doorzien.

Jan-Willem Navis

in Den Haag volgt zorg en politiek al meer dan tien jaar, als graafgrage journalist bij oa De Telegraaf, Dvhn en Tros Radar.

Roy van Veen

werd drie keer uitgeloot voor de School voor Journalistiek, en dat zit diep want van de weeromstuit is hij zelfs in Zwolle gaan wonen. Begon ooit een internetprovider en nadat die was verkocht, stortte hij zich in 2017 op thuisonderwijs. Maar zijn verhalen uit het zakenleven zijn daarvoor nog niet altijd geschikt. Kortom: een betere stagiair kunnen we ons niet wensen.

Tegen de doctrine werkt één ding: doorprikken.


over de makers van podcast aaalandje
Waarom is er zoveel corona miscommunicatie? Dat onderzoeken journo’s Jan-Willem Navis en Anja Otto, plus ondernemer/thuisonderwijzer Roy van Veen. Drie paar ogen en oren, in drie steden. Over politiek en zakendoen, maar vooral de gevolgen daarvan voor mensen. AAAlandje zoekt naar verbanden, polderen en pegels. Te vinden op alle grote podcast apps hoor. En op Twitter.